Hvordan vælger den bedste telefon telefonkort

Følgende er et par tips til at vælge bedst telefon telefonkort og spare en masse penge på dine internationalt opkaldsafgifter. Er det vigtigt at forstå arbejdet af en telefon ringer kort før fordybe sig yderligere i valgmuligheder og funktioner. At vælge en bedste telefon telefonkort, afhænger af dine behov, vaner og formål. De normale og mest almindelige betingelser, der gælder for de fleste pre betalt telefon telekort er

a. hvert kort har pålydende værdi… $2 $3, $5, $20 osv…

b. hvert kort har en unik pin, der skal bruges under et opkald.

c. hvert kort har en udløbsdato, som det bør anvendes.

d. hvert kort har en per-minut sats og mange har også tilslutningsafgift.

e. nogle kort også bære et vedligeholdelsesgebyr.

f. alle kort har en puls eller en afrunding minut. Afgifter er baseret på disse impulser.

g. mange kort også bære kommunikation afgifter og anvendes efter hvert opkald.

h. kort har forskellige priser for opkald til almindelige telefoner og mobiltelefoner.

i. nogle kort kan også have en skat indstilling, der trækkes.

Det er vigtigt at læse de vilkår og betingelser, der følger med hvert kort at forstå gebyrstrukturen og kalder afgifter. Du kan derfor beregne den omtrentlige pr. minut afgifter for destination numre du er mest sandsynligt at kalde. Gebyrerne afhænger hvor du kalder, kilde til opkald, som du kalder og hvordan du ringer. Disse faktorer er personlig, så skal du lave dine egne beregninger.

1. hvor man kalder: Dette er landet eller den stat, som du foretager opkald, destination for opkaldet. Toldkontingenter hvert andet land og hver anden stat i USA er forskellige. Hvis du ofte ringer UK fra USA, er det klogt at vælge en kort, der tilbyder lavere priser til UK opkald.

2. kilden til opkald: Dette betyder, at midlerne bruges til at foretage dit opkald, enten fra en mobiltelefon, en almindelig telefon eller en mønttelefon. Kilden til opkald har også differentieret told. Hvis du har en almindelig telefon og har til hensigt at foretage opkald ved hjælp af det, så prøv og find en kort, sparer omkostninger ved hjælp af en almindelig telefon.

3. som du kalder: det angiver den telefon, du ringer, om en mobiltelefon, en almindelig telefon eller enhver anden form for telefon. Tariffen varierer bredt fro regelmæssig og mobile destination telefoner. Kontroller, at du vælger dine kort klogt afhængigt af de opkald, du har til hensigt at gøre.

4. hvordan du kalder: land, stat eller by fra hvor du ringer. Mange kort tilbyder rabatter og gratis interstate opkald. Vælg en kort, der giver dig bedste priser fra i din hjem by, eller hvis skal på ferie, inden for ferie destination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.