Hvad er SMS?

Hvad er SMS?
SMS, også kendt som kort er-tjeneste, vrede i Europa og dele af Asien. SMS gradvist vinder momentum i USA som en lavpris messaging-løsning. SMS er defineret som tekstbeskeder, op til 160 tegn, sendes til mobiltelefoner. I de seneste måneder er SMS blevet synonymt med en SMS-besked sendt til en mobiltelefon.
Fordele til SMS
SMS er en praktisk, omkostningseffektiv alternativ til voice messaging. SMS popularitet er vokset som følge af:
1.) omkostninger – SMS er billigere, så airtime bruges til taleopkald eller Webadgang.
2.) ikke-påtrængende – meddelelser modtages i en diskret måde og Afbryd ikke en person, hvis de er midt i et møde
3.) integration kapaciteter – mange programmer kan sættes op til at sende tekst beskeder hen til ambulant telefonerer, når tvingende forhold eksisterer.
Short Messaging forklaret
Korte beskeder kan stamme fra andre telefoner, personlige computere eller internettet. Både forbrugere og virksomheder bruger SMS for fjernkommunikation, gør det muligt for personalet at være mobile og holde kontakten med dem, der betyder noget.
Hvem tilbyder SMS?
I dag næsten alle de cellulære luftfartsselskaber giver nogle SMS eller tekst besked evner. Omkostninger og funktioner varierer med luftfartsselskaber tilbyder et udvalg af pakker der passer til individuelle eller forretningsmæssige behov. Typisk der findes tre indstillinger, som luftfartsselskaber giver:
1.) gratis beregning – SMS-tjenester er inkluderet som en del af en sluttet plan.
2.) pr. besked gebyr – brugere bliver per besked.
3.) månedlige gebyr – en fast månedlig betaling omfatter et angivet antal af SMS-beskeder.
Hvordan sender dig SMS-beskeder?
Meddelelser kan sendes en række forskellige måder, afhængigt af den tjenesteudbyder, du bruger.
SMS Software
Den mest populære måde at sende SMS-beskeder er ved hjælp af software. Når du bruger software der er ingen omkostninger forbundet med afsendelse af beskeder. Afhængigt af luftfartsselskabet kan, hvis du sender meddelelser sendes en række forskellige måder. Forskellige luftfartsselskaber bruger forskellige standarder og protokoller, er de almindelige protokoller, der understøttes af de fleste software: via modem (TAP, UCP), internettet ((SNPP, WCTP) og via e-mail (SMTP). Softwaren er fleksible og ofte giver mulighed for gruppe eller planlagte beskeder. En anden fordel for software er evnen til at automatisere processer, sende SMS-beskeder, når særlige forhold foreligger ofte uden behov for menneskelig interaktion.
SMS Software – gratis trials tilgængelig for download og evaluering
Offentlige SMS Gateway
Offentlige gateways er ofte omtales som SMSC eller SMS Centre. Centers typisk køre en robust softwareapplikation (som avancerede versioner af de ovenfor nævnte) og abonnere på en stor database, der giver mulighed for meddelelser skal sendes til de relevante luftfartsselskaber ved hjælp af passende indstillinger. Når du bruger en SMSC afsenderen pådrager sig en pr. besked opladning. Prisen vil variere afhængigt af SMSC bruges til at sende beskeden, men dens ikke ualmindeligt for det til at koste.05 pr. besked.
Telefon til telefon
Mange af de nye mobiltelefoner og dem på GSM-netværket tillader meddelelser at blive sendt fra telefon til telefon. Tastaturet er rudimentære og ikke befordrende for lange beskeder men er effektive, når tid er et problem og en kortfattet besked er nødvendig.
Win for alle
SMS-beskeder har været nyttigt for forbrugere og luftfartsselskaber, som udgifter til at sende og levere SMS beskeder er relativt lavt. SMS-beskeder har vist sig for at være en lukrativ indtægtskilde for kæmper telecom-udbydere.
Fremtiden for SMS
SMS vil fortsætte med at vokse som en del af telecom-industrien. Som softwareprocesser bliver mere komplicerede vil brugere udnytte tekst messaging kapaciteter for at tillade yderligere mobilitet på arbejdspladsen.