Etik i en kristen gæld konsolidering selskab

Der er en række kristne gæld konsolidering selskaber, som kan synes at være imod en masse Christians overbevisninger. Men disse kristne gæld konsolidering selskaber sikre andre kristne, at det er bibelske at drage fordel af et program, der drives af en kristen gæld konsolidering selskab.
Om en kristen kan komme ind i gæld (‘penge eller ejendom, som man er forpligtet til at betale en anden’) drøftes inden for det kristne Fællesskab. Nogle siger, at det ikke er OK for Christian skylder penge, selv for auto og/eller boliglån. Andre siger, at det er OK at opretholde nogle personlige gæld, så længe varen købes er et aktiv med potentiale til at sætte pris på. En anden, det var købt for at producere en indkomst eller at varens værdi købt er lig med eller overstiger det skyldige mod det beløb eller gælden er ikke så stor, at tilbagebetaling lægger unødigt pres på budgettet.
Christian gæld konsolidering selskaber peg passager i Skriften vedrørende gæld og låntagning. “Skylder ingen mand noget, men at elske hinanden” (Romerbrevet 13:8). Ordsprogene advarer os, lige som den rige regel over fattige, så låntager er tjener til långiver (Ordsp 22:7). Christian gæld konsolidering selskaber også sige at det er meget tydeligt i de hellige skrifter, som vi skal betale tilbage, hvad vi låne, som det hedder ‘ de ugudelige låne og ikke tilbagebetale, men den retfærdige giver generøst «(Salme: 37:21).
Christian gæld konsolidering selskaber siger, at Herren vil have os til at leve et liv i overflod, som bliver mere og mere sværere med stigende gæld, og at være fri for eventuelle finansielle byrder er en utrolig givende fornemmelse. Christian gæld konsolidering selskaber er forpligtet til at hjælpe folk komme tilbage kontrol af deres finanser og blive gældfri. Dette er en interessant twist på ord i Skriften, men mange kristne tror at de ikke kan beskæftige sig med en ikke-kristen organisation men helt trygge med kristne gæld konsolidering selskaber. Interessant, Christian gæld konsolidering selskaber har ikke nogen begrænsninger på de religiøse overbevisninger af de mennesker, som de låne til – selvfølgelig, ville være diskrimination, men det er værd at spekulerer på, hvorfor de hævder at være Christian konsolidering af gælden selskaber og ikke blot gæld konsolidering selskaber.
Christian gæld konsolidering selskaber hævder at tilbyde mennesker evnen til at finansiere deres gæld til lavere rentesatser, nogle endda til nul interesse. Den enkle kendsgerning er, at være en kristen gæld konsolidering selskab eller en ikke-kristen gæld selskab synes ikke at have gjort nogen forskel i deres evne til at gøre falske påstande! Der er ingen grund til at vælge en kristen gæld konsolidering service over andre ud over personlige præferencer.
Få mere information om Christian gæld konsolidering selskaber her-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.