At vælge den højre Bank for din virksomhed

Uanset om du starter en ny virksomhed eller du leder bare efter en ny bank for din nuværende forretning, at finde den bank, der tjener din virksomhed bedst generelt er ikke så let som blot åbne en konto på den bank, hvor du gør din personlige bank.

Virksomheder har en tendens til at have forskellige behov end personer, og det faktum, at en bank går godt med personlige banksektorens tjenesteydelser er ikke altid et tegn om, at de vil passer bedst til dit nye eller eksisterende erhvervslivets forskellige behov.

Hvad man skal kigge efter i en bank

Når de søger efter en ny bank for din virksomhed, er der en række faktorer, som du bør holde for øje. Anmode om oplysninger på alle business-specifikke tjenester, der byder på banken, de rentesatser, som de tilbyder på bestemte konti eller gebyrer, de opkræver for visse tjenester og tilgængeligheden af natten indskud eller online adgang til din virksomhedskonti.

Nogle banker tilbyder kun nogle af disse tjenester, mens andre tilbyder dem alle… at tage sig tid til at undersøge tilbud fra flere forskellige banker vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken bank tilbyder den bedste kombination for dig og din virksomhed.

Forretningsservice

Mange banker tilbyder services til virksomheder, der er specifikke for disse virksomheders behov. Nogle af disse tjenester kan omfatte specialiserede kontoudtog beskriver forskellige aspekter af udgifter, renter, og indskud, såvel som kvartalsvise skat konto forberedelse.

Andre business-tjenester, der tilbydes af banker kan variere fra område til område og fra bank til bank, og skal undersøges fuldt ud inden der træffes en beslutning om en bank eller en anden.

Rentesatser

Renten på virksomhedskonti kan variere fra dem, der tilbydes på personlige konti, afhængigt af typen konto, du åbner for din virksomhed. Mange virksomhedskonti kan tilbyde ingen interesse overhovedet, og kan i stedet har gebyrer forbundet med dem… Det afhænger i høj grad typen konto og den bank, hvor det er åbnet. Undersøge alle de tilgængelige muligheder for at finde den bank, der giver din virksomhed de bedste muligheder.

Chequeing

En type konto, der ikke adskiller sig meget fra disse konti, tilbydes til enkeltpersoner er chequeing kontoen. Mens chequeing virksomhedskonti har tendens til at have gebyrer forbundet med dem (som de fleste business regnskaber gør), fungerer de på samme måde som standard chequeing; der er imidlertid generelt et par forskelle i kontoudtog og cheque-skrivning politikker.

Det er vigtigt at få så mange oplysninger om gebyrer og attributter og politikker forbundet med en business chequeing konto, som du kan, så vær sikker på at tage sig tid til spørgsmål banker om detaljerne og sammenligne konto tilbud fra flere forskellige banker i for at få mest ud af din virksomhed chequeing konto.

Nat indskud og online adgang

Tilgængelighed er også en vigtig faktor, der bør overvejes, når du vælger en ny bank for din virksomhed. Den bank, du vælger, bør have en nat depositum dueslaget (med en nøglen opgivet til dig eller til bestemte personer i din virksomhed), i stedet for blot at bruge en ATM eller vente til normal arbejdstid.

Online-kontoadgang er en anden vigtig faktor, der kan anmodes om… denne måde kan du spore din firmaudgifter, kontosaldi, og kontrollere indskud fra dit kontor eller privatlivets fred for dit eget hjem.

Sørg for at du finder en bank, der opfylder dine forretningsbehov bør være en topprioritet, så sammenligne tilbud af flere banker, før du foretager en endelig beslutning.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.